Tietosuoja ja evästeet

Home » Tietosuoja ja evästeet

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö koskee verkkosivustoamme ja siinä tarjottuja palveluita. Käyttämällä palvelua vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, tallentamisen, käytön ja luovuttamisen tässä tietosuoja- ja evästekäytännössä sekä käyttöehdoissamme kuvatulla tavalla.

Mitä tietoja keräämme – henkilötiedot ja evästeet

Keräämme sinulta tietoja, kun vierailet verkkosivuillamme tai tilaat uutiskirjeemme. Kun liityt sähköpostituslistallemme, keräämme sinulta pääsääntöisesti nimen ja sähköpostiosoitteen.

Keräämme automaattisesti myös tiettyjä tietoja evästeiden avulla parantaaksemme vierailijoiden käyttökokemusta sivustollamme. Joissain maissa, kuten ETA-alueen maissa, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina, joita koskevat tietosuojalait. Evästeiden avulla kerättäviä tietoja ovat muun muassa seuraavat:

  • IP-osoite: jokaiselle Internetiin yhdistetylle laitteelle on määritetty numerosarja, joka tunnetaan nimellä Internet Protocol (IP) -osoite. IP-osoitetta voidaan usein käyttää tunnistamaan sijainti, josta laite muodostaa yhteyden Internetiin.
  • Selaimen ja internet-palveluntarjoaja
  • sisääntulo/poistumissivu
  • käyttöjärjestelmä
  • selaintoimintatiedot

Voit halutessasi poistaa evästeet internet-selaimesi asetuksista. Evästeiden poistaminen ei estä tietojen keräämistä jatkossa ja se saattaa myös heikentää palvelun käytettävyyttä.

Emme vastaa kolmansien osapuolten, kuten mainostajiemme, evästekäytännöistä sivustollamme.

Mihin käytämme keräämiämme tietoja?

Kaikkia sinulta keräämiämme tietoja voidaan käyttää jollakin seuraavista tavoista:

  • Analysoidaksemme palvelun käyttäjien toimintaa palvelun parantamiseksi
  • Kokemuksesi personointi (tietosi auttavat meitä vastaamaan paremmin yksilöllisiin tarpeisiisi)
  • Parantaaksemme ja ylläpitääksemme verkkosivustoamme (pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamamme tiedon ja palautteen perusteella)
  • Asiakaspalvelun parantamiseksi (tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi)
  • Sähköpostien ja markkinointiviestien lähettämiseen

Käyttäjätietojen säilyttäminen

Kerättyjä tietoja säilytetään niin kauan, kuin jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen peruste täyttyy. Tietoja säilytetään aina turvallisesti, ja kun emme enää tarvitse tietoja, poistamme ne myös turvallisesti ja nimettömästi.

Sinulla on oikeus pyytää nähdä sinusta kerättyjä tietoja. Jos tietojen antamiseen käytetty aika ei pysy kohtuuden rajoissa, saatamme pyytää rahallista korvausta aiheutuneesta työstä.

Voit myös pyytää tietojesi muokkaamista tai poistamista ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@uutismedia.com. Poistamme pyynnöstäsi kaikki ne tiedot, jotka lain nimissä on mahdollista poistaa.

Alle 18-vuotiaiden ei ole sallittua käyttää sivustoa, joten emme myöskään tietoisesti kerää heiltä mitään tietoja.

Henkilötietojesi jakaminen ja siirtäminen eri maiden välillä

Henkilötietojasi saatetaan siirtää ETA-alueella eri maiden välillä. Emme kuitenkaan pääsääntöisesti siirrä tietoa ETA-alueen ulkopuolelle. Jos tietojasi siirretään ETA-alueella tai sen ulkopuolelle, pyrimme aina käsittelemään tietosi mahdollisimman turvallisella tavalla.

Linkit muille sivustoille

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö koskee vain tätä verkkosivustoa ja sen palveluita. Sivustomme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita Rahapelitnetissä.fi ei hallinnoi. Emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen sisällöstä, luotettavuudesta tai mielipiteistä, emmekä tutki, valvo tai tarkista niiden tietojen oikeellisuutta.

Kun siirryt linkkiä klikkaamalla palvelustamme toiselle verkkosivustolle, tietosuoja- ja evästekäytäntömme eivät ole enää voimassa. Näillä verkkosivustoilla sovelletaan kyseisen palvelun omia sääntöjä ja käytäntöjä. Tällaiset kolmannet osapuolet voivat käyttää omia evästeitään tai muita menetelmiä kerätäkseen tietoja sinusta.

Muutokset tietosuojaan

Varaamme oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä ja päivittää ehtoja sen mukaisesti. Ilmoitamme muutoksista aina sivustollamme, ja on kävijän vastuulla tarkastaa ajankohtaiset tiedot tältä sivulta. Tämä tietosuoja on päivitetty 17.6.2024

Yrityksen tiedot

Uutismedia OÜ
Reg: 14099580
Narva mnt. 7
10117 Tallinn
Estonia
info@uutismedia.com

© Copyright 2024 Rahapelit netissä
Powered by WordPress | Mercury Theme